Rechercher dans ce blog

Monday, August 30, 2021

Fors minder orgaantransplantaties in eerste golf • Japanse minister: vaccins vervuild door naalden - NOS

De Japanse gezondheidsminister Tamura heeft verklaard dat de vreemde substantie die recent werd gevonden in meerdere flesjes van het Moderna-vaccin waarschijnlijk in de vloeistof is gekomen toen de naald in het flesje werd gestoken.

Mogelijk is dat op een verkeerde manier gebeurd, waardoor de vaccins vervuild raakten door het afbreken van stukjes rubber.

De vervuilde vaccins hebben voor onrust in Japan gezorgd. In totaal heeft het land nu 2,6 miljoen Moderna-vaccins uit het vaccinatieprogramma gehaald. Ook worden twee sterfgevallen onderzocht na vaccinaties met Moderna uit batches die later werd teruggeroepen. Het is nog niet duidelijk of de sterfgevallen iets te maken hebben met de vervuilde vaccins. In de zuidelijke prefectuur Okinawa zijn vaccinaties met Moderna tijdelijk gestopt.

De problemen met de vaccins komen op een moment dat in Japan veel besmettingen worden gemeld. Ziekenhuizen kunnen de grote toestroom aan coronapatiënten amper aan. Zo'n 44 procent van de Japanse bevolking is volledig gevaccineerd.

Adblock test (Why?)


Fors minder orgaantransplantaties in eerste golf • Japanse minister: vaccins vervuild door naalden - NOS
Read More

No comments:

Post a Comment

Krijg de pokken, zou ik bijna willen roepen - Telegraaf.nl

[unable to retrieve full-text content] Krijg de pokken, zou ik bijna willen roepen    Telegraaf.nl Een 'individuele keuze' over v...