Rechercher dans ce blog

Wednesday, September 8, 2021

Vietnamese man vijf jaar cel in na overtreden coronamaatregelen - RTL Nieuws

Een rechter in de Vietnamese provincie Ca Mau veroordeelde de 28-jarige man gisteren tot de jarenlange gevangenisstraf, melden Vietnamese media. De man reisde vanuit Ho Chi Minhstad naar de provincie, waar hij de ziekte verspreidde.

Er werden acht mensen ziek en één iemand overleed na een behandeling van een maand aan de gevolgen van het coronavirus.

Vietnam was tot voor kort zeer succesvol in het aanpakken van de coronacrisis. Met bron- en contactonderzoek, strenge grenscontroles en verplichte quarantaine, waren er nauwelijks uitbraken. In 2020 overleden volgens de officiële cijfers slechts 35 inwoners van het land aan de gevolgen van het virus. 

Sinds dit voorjaar kampt het land met fors meer besmettingen. Er zijn in totaal meer dan 536.000 besmettingen gemeld en meer dan 13.385 mensen overleden aan de gevolgen van het virus. In provincie Ca Mau werden er echt slechts 191 besmettingen gemeld en overleden twee mensen aan de gevolgen van het virus.

Eerdere straffen

Eerder werd een Vietnamees veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf en een ander tot twee jaar achter de tralies vanwege het overtreden van de coronamaatregelen.

Adblock test (Why?)


Vietnamese man vijf jaar cel in na overtreden coronamaatregelen - RTL Nieuws
Read More

No comments:

Post a Comment

Krijg de pokken, zou ik bijna willen roepen - Telegraaf.nl

[unable to retrieve full-text content] Krijg de pokken, zou ik bijna willen roepen    Telegraaf.nl Een 'individuele keuze' over v...