Rechercher dans ce blog

Monday, January 15, 2024

Win boek Samen Sterk - MAX Vandaag

Als uw kind worstelt met somberheidsklachten of een depressie, heeft dit niet alleen veel invloed op het leven van de jongere zelf, maar ook op het gezin. Ouders voelen zich vaak machteloos en hebben veel vragen. Het boek Samen Sterk bevat tips. 

Gelukkig kunt u als ouder veel betekenen voor uw kind. Het boek Samen Sterk van Carine Kielstra bevat talloze tips en adviezen over hoe u uw kind krachtig kunt ondersteunen bij somberheid en depressie. Deze adviezen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en jarenlange ervaring met het begeleiden van ouders in de door ons ontwikkelde oudercursus Samen Sterk.

In het boek Samen Sterk leert u hoe u in verbinding kunt blijven met uw kind, hoe u om kunt gaan met de emoties van uw kind en wat de invloed van gedachten is op het gedrag van uw kind. En ook hoe u positief gedrag kunt stimuleren en hoe kunt blijven opvoeden. Daarnaast leert u meer over wat een depressie is en welk gedrag hierbij hoort. En welke factoren van invloed zijn op een depressie en welke behandelingen er voor jongeren zijn.

Beantwoord de vraag en maak kans op een exemplaar van het boek Samen Sterk van Carine Kielstra!

(De prijsvraag loopt tot 22 januari 2024)

Win boek Samen Sterk

Adblock test (Why?)


Win boek Samen Sterk - MAX Vandaag
Read More

No comments:

Post a Comment

Krijg de pokken, zou ik bijna willen roepen - Telegraaf.nl

[unable to retrieve full-text content] Krijg de pokken, zou ik bijna willen roepen    Telegraaf.nl Een 'individuele keuze' over v...