Rechercher dans ce blog

Monday, November 1, 2021

Waarom is de IC-capaciteit nog zo laag? - BNR Nieuws

De coronacijfers stijgen en een nieuwe persconferentie met mogelijk nieuwe coronaregels komt eraan. IC-arts Diederik Gommers vertelt wat we de komende tijd kunnen verwachten, als het aan hem ligt.

Waarom is de IC-capaciteit nog zo laag?

Ondertussen wordt de druk op zorgpersoneel weer hoger en staat de capaciteit van de zorg onder druk. Hoe het komt dat die capaciteit nog zo laag is, legt Gommers ook uit. Net zoals een mogelijk bijzondere connectie tussen de ziekte pfeiffer en long-Covid. Je hoort het allemaal in de nieuwste aflevering van Vraag het Gommers.

Over Vraag het Gommers

Stuur je vragen in via Whatsapp: 06 83709229 (opent in Web WhatsApp), via gommers@bnr.nl of via een DM naar @bnrnieuwsradio op Instagram. Dan worden ze in de volgende afleveringen meegenomen, en scheppen Diederik Gommers en presentator Kees Dorresteijn duidelijkheid in deze onduidelijke coronatijden.

Mis niets

Abonneer je via bnr.nl/vraaghetgommers of de BNR App op de podcast en blijf altijd op de hoogte. Abonneren kan ook via Apple Podcast en Spotify.

Adblock test (Why?)


Waarom is de IC-capaciteit nog zo laag? - BNR Nieuws
Read More

No comments:

Post a Comment

Krijg de pokken, zou ik bijna willen roepen - Telegraaf.nl

[unable to retrieve full-text content] Krijg de pokken, zou ik bijna willen roepen    Telegraaf.nl Een 'individuele keuze' over v...